Aurinko paistaa ulkona ja sisällä. Pikku pesue voi hyvin ja ne kaksi pienintäkin ovat jo hurjassa painon nousussa ja jaksavat syödä ilman apua. Olivat vain niin pieniä ja väsyneitä monen päivän touhusta. Miinakin on vielä kovin väsynyt ja sillä on lämpöä, mutta hyvin se hoitaa vauvansa, eikä malta millään tulla vielä pois laatikosta.

Muu lauma on tähän saakka ollut sinisessä unelmassamme, mutta tänään otin tänne uuteen omaan kotiinsa takaisin Vanhaherra Neron, se on niin rauhallinen ja kiltti arvokas vanhaherra ja onhan se Miinan isänä näitten pentujen isoisä Neropappa. Tulivat myös meidän "ihmekaksosemme" Tiuhti ja Viuhti eli Seita tyttärensä ujon pikkulikka Riitun kanssa. Riitu on Seidan ja Roopen tyttärenä näiden pentujen serkkutyttö niin ja Seita on sitten Miinan käly. Miina "tärpätinkeittäjänä" piristyi silminnähden kun sai ruveta isottelemaan muille uusista pennuistaan.

Riitulla on niin hurmaava tapa heiluttaa häntäänsä ihan melkein koipien välissä niin että koko peräpää liikkuu ja heiluu. Yhdessä tämä kaksikko on todellinen Tiuhti ja Viuhti, kuiskivat ja supisevat keskenään ja Seita runttaa Riitunsa ihan minne haluaa. jos haluaa, eikä Riitu ikinä sano vastaan, sekin pitää siitä. Yhdessä ne kulkevat pihalle ja talon takana pellolla, yhdessä ne tulevat kun kutsun ja ovat tosiaan varsinaiset ihmekaksoset, niin saman näköisetkin, että vieraamman on vaikea erottaa niitä toisistaan.

Nauratti se kotiinpaluu. Seita ja Miina ovat samanikäiset ja siis myös kälykset keskenään. siitäköhän johtuu, että ne aina pitävät senpäiväisen murinakonsertin kuin paraskin naiskuoro Huutajat. Kainalot karheina ne nytkin kulkivat toistensa ohi ja lukivat "madonlukujaan". Miina varmaan oli huolissaan, että Seita omii hänen vauvansa. Mutta ei huolta, Seita oli äitinä ihan eri luokkaa, se silloin tällöin pyörähti pikaisesti omien pentujensa laatikossa niin, että pennut hädin tuskin ehtivät syödä kun se jo lähti omille teilleen.

Nyt on tilanne taas jo ihan hiljainen. Miina vain joskus, kun Seita kulkee ohi, murisee laatikostaan ja Seita tietysti vastaa, mutta maassa on rauha ja pikkuvauvoja kohtaan kaikilla lämmin sydän.