Pennut kasvavat ja "pikku kirppukin" on ottanut painossa muita kiinni. Lapset ovat rauhallisia ja kasvattajakin saa huoleltaan nukutuksi melkein jo tunnin kerrallaan.

Tänään on ylikoulutettu koirahoitajasiskoni ollut peräsimessä koko päivän. Schapendoes yhdistyksen kevätkokous oli Hämeenlinnassa.

Ajoin sinne räntä- ja lumisohjon seassa vain muutaman tunnin unen jälkeen. Ei kamalan turvallista, eikä varsinkaan fiksua. Onneksi ymmärsin ottaa aikaa, ettei tarvinnut ajaa niin sanotusti "tuli hännän alla kasvattajalla".

Oli hienoa olla mukana taas huomaamassa, että vaikka itse en varsinaisesti mitään muuta harrasta kuin näyttelyitä, ovat kasvattien omistajat sitäkin innokkaampia.

Tzini eli Buffing Jean Harlow voitti narttupentujen näyttelykisan ja Sofie eli Buffing Kuurankukka oli samassa kisassa neljäs. Sofien velipoika Kuuraparta eli Uuno voitti urospentukisan ja Tzinin velipoika Jörgen Jönsson eli Jönssi oli urospentujen kisassa jaetulla kolmannella sijalla.

Buffing Jäätehinen, tämän meidän Miinan velipoika, voitti agilitykisan ja Siiri-mamman ja Elviksen lapsenlapsi Oiva eli Trasseli Coco Mocoma vei Tokokisassa Esson kiven ja Onnimannin poika Trasseli Oikosulku eli Aatu oli kolmas, mutta kisan toisen tilan veikin tyttö eli Amelie-Sofien ja Chilin poika (Elviksen ja Siirin lapsi hänkin)  vei Esson kivi-kisan toisen palkinnon.

Eli hyvin ovat pullat uunissa, saapa nähdä, mitä nämä uudet Elviksen lapset, jotka kasvavat Miinan hellässä huomassa, tuottavat. Hyvin ovat "pullat uunissa" ja lapsista löytyy luonnetta ja näköä. Kiitos niiden omistajien. Kiitos siis kaikille aktiivisuudesta!

Palataan asiaan huomenna, nyt pentuja ihalemaan ja hoivaamaan, Miina kun tuppaa pöyhimään niitä hereille ihan koko ajan. mennään vähän raitista ilmaa haukkaamaan.

Laitan uudet kuvatkin huomenna Jennalla sivuille päivitettäväksi.