Enpä olisi ikinä uskonut, millaisen lumivyöryn sain aikaiseksi, kyselemällä lapselle nimeä. Mailia on tullut valtavasti ja aivan yllättäviltäkin tahoilta. Nimiehdotuksia on nyt niin, että vieläkin vaikeammaksi tulee. Hienoja ehdotuksia, kaikki sopivia. toinen toistaan kekseliäimpiä. Suomi näyttää olevan täynnä koiraihmisiä, ei ihme, että kennelliiton rekisteröinnit ruuhkautuvat. Koira on ihmisen paras kaveri, uskollinen ystävä, joka ei ikinä petä.

Koska pennulle pitää valita vain yksi nimi, niin taidan noudattaa omaksumaani linjaa, minullahan on noita näyttelijänimiä ollut ennenkin, koska itsekin olen muutaman elokuvan tehnyt. Tytöstä taitaa tulla Melina; yhdistelmä Miinasta (Melusina) ja isoäiti Ameliesta  (Ameliinaksikin kutsuttu), Melina Mercourihan oli elokuvanäyttelijä ja Kreikan demokratisoiduttua maan kulttuuriministeri, tarmokas nainen.

Melina se siis on, mutta jo tänään se vääntyi Melliksi ja Milliksi ja Molliksi, mutta kaikilla rakkailla lapsillanihan on monta nimeä. Pidin myös Martasta, Pepistä, Nastasta, Tildasta, Tiltusta , Mariesta (Elviksen tytär). Kiitos kaikille ja palkaksi saa Melinaa rapsuttaa (ainakin Astan ihana äiti! terveiset). Kaikkia ehdotuksia en tähän saa edes mahtumaan. Uskomattoman ihana nimikisa. ja mikä innostus! KIITOS !

Jenna oli tänään ottamassa virallisia 5, viikkoiskuvia, otettiin niitä ulkona ja vauvat seisovat kylmällä nurmella jalat piilossa, näyttävät lyhytjalkaisilta (tappijaloiksi niitä nimitän) ruohossa, mutta olivat reippaita, vaikka oli juuri satanut rakeita. Sitä paitsi jalat kasvavat puolivuotiaaksi asti. katsokaa kuvia ja päivitelkää, miten pulleita vauvoja Miinalla on. Mutta uskomattoman reippaita ne ovat ja reippain kaikista tosiaan on tämä miss Melina. Se juoksee ja pomppii nurmikolla, eikä säikähdä outojakaan paikkoja. Kaikki olivat ihmeen reippaita, vaikka vähän palelivatkin, olihan juuri satanut rakeita ja ruoho oli kylmää ja märkää. Saisi nyt taas vaihteeksi tulla edes vähän lämpimämpää!!!!

Jenna otti viralliset uudet kuvat myös Rollesta, Riitusta, Seidasta ja monta leikkikuvaa vauveleista. Päivittää sivut kun pääsee takaisin kotiin "sotilansa" kanssa, Attehan on armeijassa vielä muutaman kuukauden.

Miina kokeili tänään kotiin menoa päiväksi. Vauvat syövät jo hienosti ihan kuivamuonaakin, mutta nyt illaksi Miina tuli innoissaan kotiin ja on jo pessyt ja putsannut vauvat moneen kertaan. kennelliiton sääntöjen mukaanhan sijoituskoira saa mennä kotiinsa kun pennut ovat 5 viikkoa vanhoja, Miinan vauvat ovat jo kaksi päivää yli. Olemme sopineet, että teemme pehmeän laskun. Miina on niin kiintynyt sekä omaan isäntäänsä Jussiin, että pentuihinsa ja sillä on vielä runsaasti maitoa, joten yöt se on vauvojen luona ja päivät kotonaan isännän kainalossa.

ja nyt nimiin. New Elvis muuttaa Euraan ja siitä tulee kuuleman mukaan joku vaikka Mörri, Nurejevista tulee Onni, Nonstopista Jippu, Nefertitistä Viivi. Niin ja ”kanadalaisesta” ei tule taatusti

Kummelin ”KÄNADA”, se on Melli-Melina, Molli-Milina, rakas höppänä. Että voi vanha ihminen seota pienestä uudesta höpönassustaan. Tänään koko muu koiraperhe on tutustunut niihin pihalla ja kaikki ovat olleet tosi ystävällisiä. Niin ja jos joku yritti murahtaa viisien välistä "poliisikoira" Amelie käveli väliin ja komensi "Hajantukaa"!