Eilen oltiin Melinan kanssa ”suuressa maailmassa”! Pistettiin ensimmäisiä kertoja uusi pentupanta kaulaan, oltiinhan sitä jo muutamia kertoja kokeiltu, mutta kun sitä ei täällä kotona pitkiä aikoja tarvitse, niin se on vielä hieman outo. No niin pantiin panta kaulaan ja minä otin hihnan päästä kiinni. Melina vastusti tarmokkaasti pantaa. eikä olisi suostunut se kaulassa hihnassa kävelemään. Muutaman kiukuttelun jälkeen, se kuitenkin houkuteltuna huomasi, että hihnassakin voi kävellä. Hämmästyttävän nopeasti se siihen tottui, muutaman kerran rapsutteli kaulaa, mutta suostui kulkemaan; aika hienosti jopa..

Kävimme läpi Kiikan keskustaa, pistäydyimme setien ja tätien rapsuteltavana pankin edessä ja kaljabaarin edessä, eikä pelottanut. Ylitimme kadun, eivätkä autotkaan pelottaneet. Kävimme Kiikan torilla ja juttelimme apteekin ”mukavan sedän” kanssa, eikä mikään pelottanut. Siniseen unelmaan kävellessä mentiin jo niin hienosti hihnassa, että ihmettelin. Autot ja ihmiset eivät edes kiinnittäneet Melinan huomiota, niin hienosti se hihnassa käveli.

Sen saman se teki tänäänkin, kun menimme ensi rokotuksille Viksuun. Hiukan hirvitti meno ja meteli siellä, kun Seitakin haukkui potilaskoiria, mutta häntä oli ylväästi pystyssä. Hienosti meni sielläkin ja saatiin vielä lupa huomenna aloittaa pentukoulu Viksussa, nähdään siellä kuulemma myös velipoika Onni”von Sopanen”. Jännä nähdä, onko Melina vieläkin suurempi kuin Onni.

Käytiin Melinan kanssa myös Haukkiksen eläinkaupassa, siellä kyllä vähän hirvitti, kun Johannan koirat murisivat ja haukkuivat tiskin takana, mutta pakoon ei kuitenkaan menty yhtään.

Viksussa oltiin myös siksi, että Seita käväisi ultrassa. Ja olihan siellä vauvoja, oikein rivissä, kuten Suvi asian ilmaisi. Hieno rivi eläviä sikiöitä. Olin sen kyllä arvannutkin, koska Seita on ollut melkein viikon syömättä aamuisin, eikä sen iltapäiväsyömisenkään kanssa hurraamista ole ollut. Jotenkin tuntui jo silloin astuttaessa, että oli ihan todellinen nappipäivä, kaikki kävi niin helposti ja Seita jopa heittäytyi Neron kanssa romanttiseksi ja halusi astumisen jälkeen olla lähekkäin tulevan isän kanssa. Nyt on soitettu Nero-isälle iloisia vauvauutisia ja nyt sitten alkaa taistelu tulevan äidin syömisistä.   Kaikenlaista hyvää ja odottavalle äidille ja sen pennuille terveellistä ruokaa on ostettu kaapit täyteen.