Sain tänä aamuna surullisen puhelun. Ihastuttava vanhempi yksinäinen mies, joka osti New Elviksen kaverikseen, on eilen kuollut. Hän asui yksin, joten nyt pikku Elbajon-poika on ilman kotia. Minä kasvattajana olen tietysti vastuussa siitä, että pikkupentu saa uuden hyvän kodin. Tämä mies ei muuten tiennyt olevansa sairas, vasta viikko sitten hänellä todettiin paha vatsasyöpä. kertoi hänen sisarensa. New Elvistä hän kutsui Mörriksi ja se on sisaren mukaan jo lähes sisäsiisti. Hänen sisarensa oli mukana hakemassa tätä Mörriä, mutta hän ei oman sairaan miehensä takia voi Mörriä pitää. Mörri on asunut maatilalla, ja taitaa olla aika maalainen varsinkin kaupunkioloissa. Mutta se on sisaren mukaan iloinen ja varsin oppivainen ja hänen veljensä rakasti sitä ja oli onnellinen elämänsä viime viikot pikkupennustaan..

Nyt on Mörrille löydettävä uusi koti, mielellään maalta. Se on vasta kolmen kuukauden ikäinen, joten parhaassa oppimisiässä kuitenkin vielä. Jos joku teistä tietää hyvän kodin pikku pennulleni, ottakaa yhteyttä, soittakaa ja auttakaa! Vielä ei Mörrille ole myöhäistä saada onnellista elämää ja uuden nimenkin se varmaan omaksuu vielä ihan helposti.

Minä itse olen ostanut sekä Siirin että Neron vasta kolmen kuukauden iässä, joten tiedän, ettei vielä ole myöhäistä saada pennusta mieleistään koiraa.

Nyt on mieli niin sekaisin ja surullinen, pitää vain yrittää uskoa, että kaikki järjestyy. Illalla muuten tulee kaksi ruotsalaista schapendoes-ihmistä kyläilemään koiransa kanssa, joten kiirettä pitää, mutta silti saa soittaa. AUTTAKAA PIENTÄ MIESTÄ SAAMAAN UUSI ONNELLINEN KOTI: