Seita on tänään ollut kumman hiljainen ja ikäänkuin nuutunut, eikä ruokakaan oikein ole maistunut.

Huolestuin todella, niinhän teen aina kun on koirista kysymys. Siispä mittasin tytöltä lämmön ja sehän oli pilvissä, vaikka oli aamupäivä; 39,7 on korkea lämpö, mutta mikä on syy? Näen taas silmissäni kaikki kauheudet, nisätulehduksen, leikkaushaavan tulehtumisen kaikki.

Soitin ihanalle Suvi-lääkärille, Suvilla oli potilas, mutta mukavan eläintenhoitaja Lotan kautta sain keskustelun aikaiseksi. Suvi arveli, että leikkaushaavassa ja kohdussa on kipuja. Soittaa pian kipulääkettä apteekkiin ja uudet antibiootit, edellinen kuuri loppui perjantaina.

Lotta lupasi saada Suvin soittamaan muutaman tunnin sisään. Istun tässä ja kirjoitan kun en muuta voi. Hermostuttaa, vaikka haavaa olen suihkuttanut useammin kuin olisi pitänyt ja äsken kun katsoin haavaa, se oli ihan siisti, eikä tulehtunut, vaikka hautuukin maitoa täynnä olevien nisien välissä.

Onneksi Seita kuitenkin saa uuden antibioottikuurin, vaikka sekin väsyttää, mutta kun se on käynyt kaivamassa kellarin takana ja kukkamaassa, niin pelkään suihkuttamisesta huolimatta, että sieltäkin se saa jotain pöpöjä. Maitoa siltä kuitenkin tulee, koska pennut ovat tyytyväisiä ja hiljaa. Nyt ne nukkuvat kaikki; vauvat ja äiti yhdessä laatikossa. Seita nukkuu tosi sikeästi, olen käynyt jo pari kertaa ravistamassa sitä, kun se nukkuu niin sikeästi, että heti luulen sen olevan ihan eloton. Hyvä, että nukkuu, uni paras lääke on ja kohta saadaan ”tropit”. Varmasti kaikki paranee, kirjoitan lisää kun tiedän.