Siskolikka viestitti sähköisesti, että ”katto nyt kun viimeisin blogisi on siellä peräti kolmeen kertaan”. Tiesin sen. Eilen illalla kirjoittelin, ehkä tuli kirjoitetuksi tähän asti eniten näistä vaalitouhuista. Saattoi blogia ylläpitävä kone kyllästyä tai muuten vain riehaantua. Se pläjäytti tosiaan blogini sinne kolmeen kertaan ja joka kerran kun yritin sitä pois, kone näytti muokattavakseni kahden vuoden takaisia blogejani Pornaisten ajalta.

Niissä tuskailin ja odottelin Benten pentuja. En siis saanut tilannetta korjatuksi, vaikka kuinka yritin. No tänä aamuna arjen alettua sain asian järjestykseen. Joten syyttäkää ylläpitoa, sillä kuulemma on ollut kovastikin ongelmia. On muuten tämäkin osasto siirtynyt Alma Median omistukseen, niillähän ei tällä hetkellä muutenkaan mene oikein hyvin ihan joka saralla, ei ainakaan toimittajien osalta. Minä en sentään oikeuteen Johanna Korhosen tavoin aio ylläpitoa haastaa, omatpa ovat höpinäni.

Aamu on valkenemassa ja tänään olen aikonut omistaa päiväni koiralaumalleni. Ovat menettäneet mammansa aikaa ihan liiaksikin politiikan teolle. Aamutaivas on kirkas, nouseva aurinko värjää siellä olevat pilvenhattarat ihanan punaisiksi. Kohta mennään ulos pellolle ja metsään. Kuraojatkaan eivät juuri nyt ihan täysillä lainehdi. Iltapäivällä saattaa tilanne taas muuttua mutakuonojeni riemuksi, sillä telkkarimeteorologi lupasi iltapäiväksi tänne länteen sateita. Käydään sitä ennen pomppimassa ne tyhjiksi ja tuodaan kurat turkissa sisälle ”säilöön”.

Tänään pitäisi yrittää viimein kiskoa paleltuneet daalian varret pois ja mukulat ylös. Ne ja hortensia pitäisi saada kellariin odottamaan ensi kevättä. Muutaman kukkasipulitkin ovat vielä istuttamatta ja valkosipuleitakin pitäisi auttaa talvehtimaan ja kasvualustaakin vielä vähän parantaa. Mukava päivä maanläheinen päivä tulossa vihreään malliin, vaikka puutarhassa ei paljon enää vihreätä näykään. Puiden lehdet ovat melkein jo varisseet, pensaissa vielä ruskaa on. Vanha omenapuu on kuin koru keskellä pihaa. Lehdettömänä muutamia pieniä omenoita oksillaan se on taideteos-luojan sellainen.