Tänään on odotuksen 60:s päivä ja aamuruokaa antaessani jo melkein toivoin, ettei ruoka maistuisi, koska se olisi merkki synnytyksen alkamisesta, Mutta kun ei niin ei! Ja lämpökin on edelleen normaali, tai vähän normaalia alempi, mutta se ei ole laskenut alle 37 asteen, joka olisi merkki synnytyksen käynnistymisestä senjälkeen kun lämpö on noussut .normaaliksi. Benten äidin ensimmäinen synnytys käynnistyi juuri 60 päivä, se oli Benteä edeltävä pentue, Benten pentue on syntynyt keisarinleikkauksella, koska äiti-Siiri oli jo silloin vanha synnyttäjä. Ei sen kuitenkaan pitäisi vaikuttaa Benten tapaan saada vauvoja, se on nuori ja hyvässä kunnossa.

Schapendoes on yleensä hyvä synnyttäjä ja mainio äiti. Benten äiti Siiri on oikea tyypillinen Muumimamma, jonka käsilaukussa on vasara, nauloja, neulaa, lankaa, paistinpannu ja omenahilloa sekä villasukat. Uskon, että Bentestä tulee samanlainen äiti. Laitoin sille pari päivää sitten harjoituksen vuoksi nutturan pään päälle ja kyllä se ihan nyt näyttää muumimammalta tai paremminkin pikku Myyltä nuttura päässä. Bente vaan ei ihan luonteeltaan vastaa ärhäkkää Pikku-Myytä, se on paljon pehmeämpi, enemmänkin Niiskuneidin luonteinen pikku haaveilija; pehmeä sekä luonteeltaan, että muodoiltaan.

Jotenkin vain on sellainen tunne, että tänään se tapahtuu. Benten äiti synnytti Juhannusaattona. Lämpö laski klo 17 aikaan ja muut lähtivät juhannusjuhlille, minä jäin kotiin päivystämään ja niinpä se synnytys sitten alkoi juhannusyönä kun kaikki juhlivat kännykät kiinni, eikä eläinlääkäriäkään saanut kiinni. Vaan yhteistyöllä me Siirin kanssa selvittiin. Tänään olisi taas hyvä syy synnytyksen alkuun, ihan yhtä hyvä kun tuo juhannuskin oli. Minulla on huomenna kaksi Sunnuntaivekkarin nauhoitusta studiolla ja sinne on pakko mennä. Tyypillistä, että menisin nauhoitukseen koko yön synnytyksessä valvoneena niin, että silmäpussit voisi olalle heittää. Se on sitä minun tuuriani. Saapas nähdä, pitääkö noita-akan arvio paikkansa.