Allt är lungt här, Susie och Foppapappa, jag vet att ni är redan där och har dessutom ingen tålk i dag! Eilen illalla tuli Jenna tänne vahdiksi siksi aikaa kun olen Sunnuntaivekkarin nauhoituksessa. Pikkuäiti pyöri muun porukan kanssa hämmästyttävän ketterästi masunsa kanssa ja kulutti ilmeisesti moisesta liikunnasta kaloreita sen verran, että söi vielä kupillisen ruokaa; lusikalla tietenkin, vaikka hädin tuskin "varastettu" jauhelihapallero oli mahassa sulanut. Eipä sitä voi kovin innokkaaksi kuntoilijaksi muutenkaan sanoa, Jenna otti syöttökuvan todistukseksi, hän osaa laittaa sen iloksenne ja Benten mamman "häpeäksi" ihan julkisesti näytille. Minä olen aina ajatellut, että amerikkalaiset ne vasta hulluja ovat lemmikkiensä kanssa, mutta asuu niitä hömppiä omistajia Järvenpäässäkin.( niin ja taitaa yksi hullu asua tässäkin osoitteessa). Outi: Benten mamma muuten pienenä vinkkinä kertoi, että Bentelle syötetään myös appelsiinia. Kuorittuna tietysti ja varmaan puoliksi pureskeltunakin, etteivät vauvan leuat liikaa rasittuisi.Todisteeksi pannaan tähän syöttökuva otsikoksi sopisi vaikka " Tulennielijöitä on joka lähtöön vaan meilläpä niellään lusikoita".

273727.jpg

Ennustelin, että vauvat syntyvät viime yönä, mutta taas menivät ennustajantaitoni metsään. Se vaan olisi ollut tosi hyvä tekosyy töissä. Tiedän yleensäkin näyttäväni rypistyneeltä rusinalta, niin nyt olisin voinut syyttää Benteraukkaa ja synnytyksessä valvottua yötä, vaan kun ei niin ei! Kerran muuten kysyin aamulla Pasilan studioille mennessäni vahtimestarilta, että saako Ylessä tosiaan näin kamalan näköinen akka menna ruutuun.Vahtimestari katsoi minua hetken ikäänkuin punniten huumorintajuani ja varmistettuaan pakotiensä, hän katsoi silmiin ja sanoi: "Valitettavasti!" Suomalainen mies on rehellinen! Niin ja Bente hidas, mutta hiljaa hyvää tulee. Odotellaan. 

Jenna muuten huomasi asian, mitä minä en huomannut, kun olen ollut tässä koko ajan, nimittäin, että Bente-pöntön masussa vauvat ovat laskeutuneet kohti alavatsaa ja taitavat olla pennutkin kääntyneet kohti salaperäistä käytävää ja porttia, jonka kautta maailmaan synnytään.

273724.jpg
Bente vauvat masussa, 61vrk

273726.jpg
Bente vauvat masussa, 61vrk