Pian alkavat lapset olla vuorokauden ikäisiä. Bente-äitikin on kohta jo täysin tottunut äidillisiin hommiin, vaikka varmaan se yöllä ihmetteli, kun yhtäkkiä laatikkoon pamahti 6 kiljuvaa uitetun pikkuhiiren näköistä vauvaa, jotka kaikki vaativat ruokaa. Mikäs siinä Benteparalla auttoi kuin ryhtyä vaan suurperheen äidiksi, tai paremminkin yksinhuoltajaksi. Isä-Foppa kun "huitelee" Ruotsinmaalla.Mutta sepä tekee tärkeää PR-työtä siellä: kerää positiivisuuspisteitä schapendoesille.Se jos mikä on tosi tärkeää. Mehän täällä pärjätään.

Minusta on aina ollut ihanaa keksiä nimiä, Yleensä minulla on pari vihkollista nimiä, mutta sitten kun pentue syntyy, se on aina oma tapauksensa, niinkuin nytkin .Kysyin uroksen varanneelta viehättävältä nuorelta parilta, olisiko heillä nimiehdotuksia. Foppan ja pennun uuden isännän jääkiekkoharrastuksen mukaan he ehdottivay Jörgen Jönssonia: hänkin ruotsalainen kiekkoilija. Olen aikaisemmin sanonut, että se ruotsalainen kiekko-Foppa ei minusta ole yhtään niin kaunis ja hellyttävä kuin minun Foppani ja varmaan tämä uudempikin sankari Jörgen häviää meidän pentulaatikon hurmuri:Jörgenille. Hahaa! Onneksi kovin usea ruotsalainen ei tätä plogia lue! Kun kerroin tästä nimiasiasta puhelimessa Foppan perheelle, niin hekin innostuivat ja pian tuli tekstiviestinä Jaromir Jagr. Siinä se sitten oli. Ei varsin yhteinäinen poikajoukko, mutta joka nimellä oma persoonallinen historiansa. Sillä Jagrilla on muuten ihan selvä jääkiekko vasemmassa kankussaan.

Tytöt sitten. Ensimmäisenä syntyi todellinen isän tyttö; musta ja pentueen isoin, ja esikoinen kuten isänsäkin. Se kajautti heti maitoa vaativan huutonsa kun kalvot oli poistettu ja vauva kuivattu äidin pehmoisella kielellä ja kasvattajan pikkupyyhkeellä. Se oli porukan suurin kuten isänsä ja siksi se nimitettiin isänsä äidin Amelien ja tämän äidin Jinnen mukaan. Tomeria tätejä kummatkin niinkuin tämä pikku Jinne Ameliekin. Olen itse tehnyt pari tv-leffaa ja siksi viljelen ainakin muutamia filmitähtien nimiä pennuillani. Jean Harlow, elokuvavamppi, ikivanha, kuten minäkin, mutta iki-ihana, mitä taas minä en edes kehtaisi itsestäni väittää. Julia Roberts taas on komedienne kuten schapparitkin, häntä on pakko rakastaa ja hänelle on helppo nauraa, kuten minullekin. Tosin eri syistä meille kummallekin. Että nimet on annettu ja varpajaiset pidetty.