Toivottavasti kolmas kerta nyt sanoo toden ja saan tämän julkaistuksi. Aina kun olen kirjoittanut suoraan blogin hallintasivulle, se valmiiksi tultuaan häviää. Tänään on siis sellainen päivä.  No suomalainen Sisu on edelleen voimissaan, vaikka "fan" olisi.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Ulkona harmaata ja loskaa, ei oikein voi mennä ulos ei isojen, eikä pientenkään kanssa. Onneksi tässä talossa pellon laidalla on senverran tilaa sekä ulkona että sisällä, että aikuiset koirat ovat omissa tiloissaan ja kakarat laukkaavat omissaan. Isot eivät nimittäin valtavasti pidä siitä, että pennut hakevat maitoa niiden mahan alta. eniten siitä on häpeissään isoisänisä Nero. Se on luonteeltaan itse lempeys, eikä se millään kehtaisi huudella perkeleitä pennuille, mutta kun ne ovat niin hävyttömiä, että välillä pitää vähän kuitenkin narista niille.

Niinpä olen avannut pentuhuoneen oven, joten pennut saavat ravata eteisessä ja isot ovat olohuoneessa oven takana turvassa. Pennut ovat niin tohkeissaan ja on niin hassunkurista. kun ne luulevat juoksevansa tosi kovaa vauhtia. Todellisuudessa ne polkevat aika lailla paikallaan liukkaalla puulattialla. Saattavat ne edetä vauhdilla. tai ainakin luulevat niin, vaikka ovatkin kyljellään liukkaalla lattialla suloisina ja hämmästyksissään kuin Walt Disneyn bambi pitkine hallitsemattomine koipineen jäällä.

Annanpa tässä muuten varsin hyvän ja terveellisen vinkin ja varoituksen kaikille koiramaisille ja varsinkin pennun ostajille ja omistajille. Eläinlääkärini varoitti ulkoiluttamasta koiraa nurmikolla, missä on vettä. Varsinkin keväällä, mutta myös nyt kun meillä jo oli lunta. Lumen sulamisen alta on paljastunut myös homeitiöitä, jotka ovat myrkyllisiä ja aiheuttavat koirille ripulia.

Minulla ei ylensä milloinkaan ole onnea, ei blogin tallentamisessa, ei lotossa, eikä rakkaudessa, siis ihmisrakkaudessa. mutta tässä nurmikkojutussa olen ollut kuin Hannu Hanhen tuurilla. Onnen akka, mikä taas johtunee ruotsalaisten ainaisesta tuurista. He voittavat meidät jääkiekossakin ihan viime sekunneilla, vaikka olisimme miten voitolla tahansa, fan! Voisiko tämä tuuri nyt sitten johtua siitä, että pentujen isä asuu Ruotsissa. Joka tapauksessa pihallani on vanha hyljätty hiekkalaatikko ja sinne olen ihan laiskuuttani pannut pennut ulkoilmaan tutustumaan, sinne siksi, että siellä ei vesi seiso, ja säästyn tassupyykiltä. Taisin säästyä ripuliltakin, vahingossa tai "ruotsintuurilla". Siis pelkällä moukan vai olisko paremminkin Foppan tuurilla ja Benten.