Kaksi yötä on mennyt ilman äitiBenteä. Outimamma soitteli ja kertoi Benteressun nukkuneen ja nukkuneen. On se rankaa nuorelle koiralle nousta monta kertaa yössä vauvoja hoitamaan ja syöttämään. Tänään odotamme Benteä tänne vierailulle. KAtsotaan, antaako se pentujen vielä imeä, maito toki on jo ehtymässä siltä ja pennut ovat oppineet tosi hyvin vellille, vaikka se ei enää edes ihan velliä olekaan, aika kiinteätä on ja suosikkiruokana niillä on lämmitetty mahalaukku, se menee ihan sellaisenaan. Pian voin yrittää antaa niiden syödä ja nakerrella kuiviakin nappuloita.

Viime yö oli taas tuskainen yö Siirimummille ja Neropapalle myös. Siiri on jo kauan pelännyt raketteja, Nerovaari vasta viime aikoina kun on huomannut Siirin pelkäävän. Siiri vapisee, eikä siinä auta edes rauhoittavat pillerit. Nero ei sentään läähätä, mutta kuolaa pikkuisen. Muut koirat eivät pelkää, mutta kun taivaalta tippui rakettien lisäksi myös vettä ämpärikaupalla, ne mieluusti ottivat nekin "sisävessan" käyttöön. Pikkupennutkin vierailivat meidän pihan lasten hiekkalaatikossa hetken, mutta kun tuuli ja oli kylmää, jäi karaistusmisreissu aika lyhyeksi tällä kertaa. Pyyheliinalla kuivaaminen sensijaan oli tosi nasta kokemus.

Kirjoitin eilen olevani iloinen uusista pentujen omistajistani. Muutama lähetti kauniin viestin ja uuden vuoden toivotukset, se lammilainen ystäväni soitti ja parkui, olin kuulemma kirjoittanut niin nätisti heistä, ihan joutui kyselemään, olinko kirjoittanut "aikuisten oikeesti". Kyllä me suomalaiset olemme sitten kummallisia, meitä jos kehuu vähänkin (minä sentään vaan sanoin heistä puhtaan ja pelkän totuuden), niin heti ollaan vaatimattomasti kieltämässä. Emmehän me mitään ja mitäs me... Luterilaisuus taitaa istua meissä kaikissa. Äitini isoäiti osasi huonosti suomea, hän sanoi näin:"ensi tule se ylppemyden henki ja sitten se langgemuden henki". Siis ylpeys käy lankeemuksen edellä. Jos vähänkin nokkansa nostaa, niin "turpiin tulee". Thea, ystävä, minä ihan oikeasti olen iloinen, että pentuni saa kodin luonasi. Olen nähnyt sinun suhteesi lapsiin ja koiriin ja kateellisena huomannut, miten loistava ihminen sinä olet ja miten ihanasti te molemmat Harrin kanssa teette viehättävästä talostanne oikean kodin sekä lapsille, että eläimille. JA TÄMÄ IHAN AIKUISTEN OIKEESTI; ETTEI TARTTE PUHELINLASKUA TAAS TEHDÄ !Hyvää uutta vuotta siis kaikille