Bente piipahti eilen uuden vuoden päivänä katsomassa vauvojaan. Molemmat mummit  Benten Siiriäiti ja Amelie-anoppi huusivat heti portilla "kurkku suorana", että tänne ei enää ole asiaa, kun kerran täältä lähdit. Kyllä me niistä huolen pidämme, Seita-täti eli Onnimannin siskokin murisi ja ujo Benten serkkulikka Riitukin yritti jotain kimittää kuoron jatkona. Neropappa oli ainoa, joka ei yhtynyt kuoroon, se ei ikinä murise, ainakaan tytöille, mutta se ei ikinä myöskään tule ulos kun sataa.ja ulkona satoi kaatamalla, eikä siis suinkaan lunta, kuten me etelän ihmiset hyvin tiedämme.

Päättäväisesti likomärkä Bente kuitenkin murtautui "murinamuurin" läpi ja juoksi pentuhuoneen ovelle. Se ihan selvästi laski vauvat ja vaikka sille aina on pitänyt ottaa pentujen hyppyeste pois, se nyt hyppäsi sujuvasti huoneeseen. Vauvat kiljuivat innosta kun tunnistivat vettävaluvan äitinsä ja sitten koko porukka vetäytyi häveliäästi peitettyyn häkkiin. Tuntui kuin vauvat olisivat ajatelleet, etteivät isot tytöt ja pojat enää "tittiä" ime. Häkistä kyllä kuului sellainen imeminen, kuin vähintäänkin norsulauma olisi ollut huippuimureita kokeilemassa. Bentekin, joka jo pitkään oli vain pyörähtänyt pentujen luona ja selvästi vierottanut niitä, antoi niitten nyt imeä. Ja kyllä ne imivätkin, pitkään, pitkään ja vielä kerran pitkään. Kun imetys loppui, pennut olivat ihan yhtä markiä kuin äitinsä niiden luo mennessään. Kun Outi oli lähdössä, Bente kyllä piti huolen, että pääsee takaisin kotiinsa. Lupasivat silti tulla silloin tällöin imettämään, niinkauan kuin imettävää on.

Kaikki kuusi pikkuista J-pentua olivat tästä superruokailusta niin puhki ja pyörryksissä, että vetelivät hirsiä, masut täynnä lämmintä maitoa, yli kuusi tuntia ja yöllä sitten juoksutettiin kasvattajaa. Laatikossa on istuttu ja leikitty, mutta kyllä se vellikin taas teki kauppansa. Huomenaamulla tulee Foppapapan omistaja Ruotsista laskemaan yhteiset aikaansaannoksemme. Astutus tapahtui Ahvenanmaalla, missä Foppa oli näyttelymatkalla. Bente ja Foppa kyllä työllistivät meitä astuksen aikaan todella tehokkaasti kolmen päivän ja yön ajan. Samalla laitoimme sekaisin myös Benten sisarpuolen Diivan kodin ja Foppapapan siellä asuvan Donnatytön huushollin Eckerössä. Mutta kyllä se ponnistelu kannatti kun lopputuloksena ovat nämä supersulottaret ja sankarit.