<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

"Ruslanas on ryöstetty, mä tapan ton Rollen", huusi Janne ylikoulutetun koirahoitajasiskoni tyttären poika. Totta se oli, Ruslanas oli poissa. Kassi oli auki eteisessä ja mister Bean lojui kassin vieressä lattialla, mutta Ruslanas oli ja pysyi poissa. Janne karjui tokaluokkalaisen keuhkojen täydellä voimalla:" Ruslanas makaa tietenkin raadeltuna jossain nurkassa ja pumpulit on leviteltynä pitkin pihaa, mä tapan ton Rollen, mä todella tapan sen!"

Megapentuni Rolle oli selvästikin siis käynyt Jannen yökyläkassilla ilman lupaa ja ottanut Ruslanasin. Janne juoksi kauhuissaan ympäri pihaa, mister Bean varmuuden vuoksi kainalossa, parkui ja etsi, etsi, parkui ja uhkaili, eikä paniikissa tietty löytänyt mitään. Rolle sai korvat punaisena kuulla sen seitsemän kertaa, miten törkeä se on ja miten huonosti käyttäytyvä kakara. Jannen perheen koirat: kasvattini Kaapo ja Kiira, eivät ikinä edes unissaan kuvittelisi sellaista röyhkeyttä tekevänsä Ruslanasille, eivätkä yhdelle ainoallekaan Jannen tavaralle, nalleista siis puhumattakaan. Rolle vaan on niiiiiiiiiiiiiiiiiin tyhmä!

Jannella on kaksi halinallea; mister Bean, joka onkin ihan tv-hahmonsa nallen näköinen. Toinenkin nalle on nimetty tv-esiintyjän mukaan. Idols-kisassa huomiota herättänyt Liettuasta Tampereelle muuttanut Ruslanas esiintyi nallen kanssa kisassa. Siitä nimi Ruslanas.

Janne on kuitenkin jo tokaluokkalainen, joka on jo niin iso poika, ettei julkisesti nalleja hali. Silti hän kuulemma joka ilta tarkastaa, että mister Bean ja Ruslanas  istuvat hänen sängyllään, missä ne ovat koko päivän kiltisti odottaneet Jannen nukkumaanmenoa. Janne kuulemma menee päivälläkin, kertomansa mukaan niiden viereen sängylle, elleivät kaverit tule ulos pihalle. Niin ja totta kai ne ovat yökassissa kun mummilaan tullaan.

Ruslanas oli nyt siis ryöstetty, murhattu ja makasi Jannen mukaan todennäköisesti paloiteltuna ja raadeltuna ja leviteltynä ympäri meidän pihaa. Ei auttanut vaikka kuinka yritimme selittää, että teki Rolle mitä kauheuksia tahansa, niin Ruslanasia se ei tappaisi. Rolle rakastaa kulkea nalle tai pehmolelu suussaan ja jutella sille pehmoisia, sitä hollantiaan, mutta ei se niitä revi.

Kiihkeää etsintää jatkui ulkona ja sisällä puolisen tuntia ja vaikka Ruslanas sitten onnellisesti löytyikin ehjänä ulkoverannalta, istui Janne murjottamassa sohvalla molemmat halinallensa kainalossa ja ilmoitti, että kaikesta huolimatta hän ei Rollesta yhtääääääääääään tykkää, eikä lähde uimahalliin, eikä halua mitään muutakaan! JA PISTE!

Kun kiukku ja järkytys vihdoin pitkän ajan kuluttua hälvenivät ja Janne suostui armollisesti vihdoin lähtemään uintireissulle, viettivät mister Bean ja Ruslanas sen ajan turvassa lankomieheni Jussi-papan (Jannen äidinisän) 60-vuotispäivä lahjaksi saadussa kristallimaljakossa kirjahyllyn ylimmällä hyllyllä katonrajassa, minne ei edes megasuuri Rolleni yltäisi.