Kirjoitan Hollannista Seitan kasvattaja Rian koneella ja siksi pilkut a ja o?n paalta puuttuvat, mutta onhan sekin haastavaa, koittaa hakea sanoja ilman noita puuttuvia pilkkuja. Huomaan, etta niita on melko mahdoton koko ajan kiertaa.
No niin, nyt on sitten taas oltu niin harmittavan  liki voittaa sert Hollannista. Seita voitti valioluokan, mutta tuli sitten toiseksi, voittaja oli paljon nuoresta iastaan (siis niukoista vuosistaan) huolimatta jo voittanut ihan kaunis narttu, jolla on parempi paa (pilkut puuttuu taas), Seidan kallo on kapeampi ja kuono pidempi, joten siihen se haaveilemani voitto meni, olisin sen Rian takia tahtonut Seidalle. Seita muuten oli aika vasynyt ja haluton, kun se yleensa voittaa juoksullaan ja reippaudellaan, se nyt ei niin tehnyt, vaan liikkui laiskasti ja oli muutenkin haluton, ressu. Hullu omistajansa ajaa kaksi vuorokautta autossa sen kanssa ja sitten tulee taloon, jossa on Seidan mammakoira. Bente ei rakasta Seitaansa, ei Seita liioin Kareliaa, joten raskasta on.
Seidan tytto Karelia oli mahtava kehassa, voitti junnuluokan, vaikka on pikku kirppu, painaakin vain 10 kiloa, mutta on kaunis ja niin kamalan terhakka. Karelia valtasi paras narttu kolmosen tilan heti mammaSeitan takaa, Hieno suoritus vauvalta. Ja Amelien poika Mackin sai erinomaisen, tuli luokassaan toiseksi, joten Buffingkoirat menestyivat, voitimme tanskalaiset ja ruotsalaiset, vain yksi narttu meni ohitse ja se oli kaunis.
Huomenna ajetaan kotiin paín, koko Hollanti on valkoisen ja minulla kesarenkaat kun ei taalla saa nastoilla ajella, Saksassakin on lunta ja varmaan Ruotsissakin, ajellaan varovasti ja uskotaan selviytyvamme.
Perjantaina kotiudutaan,jos kaikki onnistuu, peukut pystyyn!