On satanut lunta koko sen neljan paivan (pilkut puuttuvat) ajan, jonka olemme vierailleet Henkin ja Rian luona ja tavanneet usein Benin ja Joken, joiden luona Mac asuu. Macilla on mahtava luonne, se on hyvinhoidettu muskelimasa. Olen iloinen, etta Mac saa rakkautta niin paljon, sen takaa mammaAmelien sisko Akkelisj eli tuttujen kesken Aki, joka asuu samassa huushollissa lahella Groningenia

Karelia on ihan mahdoton ja hurjan pieni, huono syomaan, mutta se on enemman (pilkut) mainoksen Duracell-pupu, kuin se varsinainen mainos itse. Karelia on kaunis, kauniimpi kuin mammaSeita, vaikka Karelian korvat horottavat siis pilkuilla o:n paalla (pilkuilla hahaaaaaa). Olen oikein ylpea siita, etta se jo nyt sijoittui 14 nartun joukosta perati kolmanneksi maanantaina!!!!!Kiitos Rian ja Joken, jotka ovat harjoitelleet Macin ja Karelian kanssa koulussa. Niin ja kiitos tietty on kokonaan Rian, hanenhan linjojaan mina vain jatkan ja se on helppoa. Ihanaa omata sellaisia ystavia, jotka ovat hauskoja, taitavia ja kasvattajina rehellisia!

Yolla ei oikein uni tullut silmaan kun jannittaa (panepa taas ne pilkut oikeisiin kohtiin, niin saat 10 pistetta ja papukaijamerkin, hih! Hermostuttaa lumi, jota on kaikkialla enemman kuin meilla Suomessa ja mulla kesarenkaat alla ja muutama tuhat kilometria edessa kahtena paivana, mutta itseani saan syyttaa, kun hullua harrastan.

Blogi vaikenee pariksi paivaksi ja jos kaikki kay hyvin, olen kotona perjantaina ja palataan asiaan, pitakaa peukkuja. Tot Zienst.