Ja odotus vain jatkuu. Lauantaina olin ihan varma, että nyt pennut syntyvät, Miina puhisi ja ähki ja vatsa oli ihan kovana, mutta eipäs vain mitään tapahtunut. Miina jopa söi hyvällä halulla.

Tytön lämpö heittelee, muttei ole vielä laskenut niin alas kuin äidillään, Siirillä ja Seidalla.

Nyt tänään lämpö on ollut koko aamupäivän 37 tienoilla, joten saattaa olla, että se nyt sitten viimein ensi yönä (yölläpä tietysti) synnyttää.’

Olemme vähän varovaisia juuri Miinan kanssa, koska se on jo vähän vanha ensisynnyttäjäksi. Nyt se makaa sänkyni alla ja nukkuu, seurataan sitä siis.

Onneksi täällä on hieno idea suosimallani eläinklinikalla Viksulla. Siellä Suvi on kehittänyt päivystyksen. Etukäteen maksamalla voit soittaa eläinlääkärille yön ja päivän mittaan jos ongelmia tulee ja klinikka on tarpeen mukaan myös käytettävissä aukioloajan ulkopuolella. Tosi turvallista.

Niin ja varaamalla sen päivystysajan taatusti varmistaa, ettei ongelmia tule. Koirahan kun on sellainen, ettei se katso virka-aikaa ja taatusti, ellei tuota päivystystä olisi, se tekisi ongelmia juuri silloin kun klinikka on kiinni.

Suosittelen Suvin klinikkaa muutenkin. Se on siisti ja tehokas ja kaikki työntekijät tosi ystävällisiä ja fiksuja, eikun VIKSUJA-

Palataan asiaan kun pennuista jotain kuuluu. Peukut pystyyn! Tyhjä pentulaatikko odottaa uusia innokkaita asukkeja, niin muuten odottavat uusien pentujen tulevat koditkin.