Ihana päivä sisällä ja ulkona taas. Miina-mamma on tottunut lapsiinsa ja ne mammaansa ja kaikki voivat nyt niin hyvin, painot nousevat enemmän kuin minimin vuorokaudessa.

Muutamat blogini lukijat (aina vaan hämmästyttää, että niitä on edelleen niin paljon, vaikka pidän välillä pitkiäkin välejä ja kirjoitukseni ovat tylsiä) niin siis muutamat lukijat ovat kyselleet, miksei kaikkien N-pentueen nimiä ole sivuillani. Syy on minun, olen ottanut vanhahkolla kamerallani välillä epätarkkoja kuvia ja niitä nimenomaan siitä pikkukirpusta, jonka puolesta taistelimme.

Siispä tässä esittely;

Ensimmäisenä syntynyt poika, se ainoa kotona syntynyt saa isänsä näköisenä kunniakseen nimen New Elvis.

Liikenneympyrässä syntynyt tyttö lähtee Kanadaan rotua luomaan, jos kaikki menee hyvin ja siitä näyttelykoiraksi on, sen nimeksi tulee Nightwish, koska sekin on suomalainen vientituote, kuten tuo yhtyekin, kanadalainen ranskankielinen ostaja monsieur Pelletier löysi musiikin netistä ja on mailannut moneen kertaan ihastuneena sekä nimestä, että musiikista.

Se Kirppu-nimen klinikalla saanut, joka syntyi siellä ensimmäisenä saa nimekseen Nonstop, se oli sen verran innokkaana nisällä heti synnyttyään, eikä seuraavanakaan päivänä luovuttanut, vaikka väsyi äidin kautta saamastaan hormonimäärästä ja jäädessään toisten alle, ei luovuttanut vaan jatkuu

pysähtymättä kuin nonstop leffoissa kakaranakin käydessä oli. Filmi alkoi aina uudestaan ja uudestaan, jos tuli kesken leffan saattoi ensin katsoa lopun ja sitten alun seuraavassa esityksessä ja sellainen tämä Kirppu on, reipas, vaikkakin puolet esikoisesta.

Neljäs pentu oli poika ja varsin siroluinen ja kevyt, kuten tanssijan pitääkin. minulla on jo I-pentueessa Isadora Duncan tanssijatar ja nyt sitten tästä kevyestä pojasta tulee ”lentävänä ja kevyenä” Nurejev. Se on siroluinen ja pieni kuin äitinsä. Kaksi on ihan isänsä näköistä muodoltaan ja väreiltään, joten tämä Nurejev on äidin poika!

Vanha kansa sanoo, että jos pojasta tulee äidin näköinen, siitä tulee onnellinen, samoin isän näköisistä tytöistä ja sitä tämä viimeisenä syntynyt tyttö on. Se on isänsä näköinen, mutta äitinsä luontoinen jo nyt. Se on Nefertiti. sen äiti Miina on kuningatartyyppiä, puhumattakaan sen isoäiti

Amelie-Sofiesta, joka on koko Euroopan kuningatar. Nefertiti oli aikanaan suurin ja kaunein Egyptissä. Tämä tyttö taatusti jatkaa äitinsä ja isoäitinsä jäljillä.

Hämmästyttävän reippaita ovat ihan kaikki jo nyt, ne yrittävät valtavan liikuttavasti täristen jo melkein kävellä, vaikka ovat vasta 4 vuorokautta vanhoja.

Huomenillalla yritetään uusia kuvia ihan jokaisesta.