Ei huolta, kyllä meillä hyvin voidaan, vaikka blogiin kirjoittamiseen ei aikaa ole juuri ollutkaan.
Kasvattajaparkaa nimittäin juoksutetaan vauhdilla ja samaan aikaan tietokonekin näyttää mieltään, autosta puhumattakaan, se savuttaa ja valuttaa öljyä.

Täällä sitä silti ollaan kahden villivarsan kanssa. Melina ja Jippu ovat tehneet näinä päivinä kaikki mahdolliset ja mahdottomat temput. Äiti-Miina on ollut totisesti mukana puuhissa. Miina on leikkinyt niiden kanssa, opettanut ne kaivamaan kaikkien puskien alta vilpoisat kuopat nukkua ja piha on juostu, kaivettu, maisteltu ja tutkittu sen seitsemään kertaan. Olen todella sitä mieltä, että 7 viikkoa on schapendoesille tosi hyvä ikä lähteä laajentamaan maailmaansa ja saamaa uusia kokemuksia, sen verran uusia elämyksiä vaativia pikkulikat ovat tällä viikolla olleet, ovat varmaan kuulleet tv:stä, että elämykset ovat nyt in.

Eilen meillä olivat yökylässä sisarentytär Hanna sekä koiransa Kiira Amelientytär ja Kaapo Seidanpoika. Kaapo oli pennuista haltioissaan, se leikki ja juoksi niiden kanssa niin, että pikkutytöt olivat ihan läkähdyksissä ja nukkuivat yönsä iltaseitsemästä kolmeen aamulla. Kaapo muuten on juuri se Jannen (Hannanpojan) ”herranjestas koira”, sen nimi kun on Good Heavens, ja se oli syntyessään vielä pienempi kuin Jippu. Kaapo painoi 120 grammaa, Jippu sentään 150 grammaa, vaan virtaa on molemmissa ja Kaapo oli ihana leikkiessään lempeästi pentujen kanssa. kaapo on muutenkin ”kumma” pakkaus, se mm inhoaa makkaraa, uskokaa vaan!

Näinä päivinä on myös Melinan kummisetä Janne (kolmasluokkalaiseksi kohonnut) ollut puistosetänä. Janne muuten keksi Nightwish nimen ja oli myös ilmiselvästi mielissään, ettei Nightwish lähtenytkään Kanadaan vaan jäi tänne. Janne korotettiin kummisedäksi ja onkin tehnyt kummisedän vaativaa työtä hienosti. Janne piirsi myös Melinasta hienon taulun.

Pikkulikat siis ovat riehuneet, onneksi on ollut ihanat päivät. Melina juoksi tietenkin autoni alle ja tuli sieltä mustana kuin murjaani, koska alusta on täynnä valuntta öljyä.

Oli pesussa hommaa, eikä se ihan kokonaan vieläkään ole lähtenyt. Eikä lähtenyt Melinalta henkikään suihkussa, vaikka huudosta olisi niin voinut päätellä. Nyt se sitten juoksee peppu ja häntä vielä hieman öljyltä haisten kuin paraskin autonasentaja.

Jos jollakulla on vinkkiä, miten öljy lähtee, niin otetaan vastaan. Olen pessyt shampoolla, poistanut sitä ruokaöljyllä ja vähän putsannut hajuveteen kastetulla talouspaperillakin, joten melinassa on tuoksuja ihan kaikille autonrasvasta hajuveteen, vaan ei se sitä näy haittaavan ja kulunutkin öljy jo hieman on. Hyvin täällä voidaan ja valmistaudutaan huomisiin erojuhliin. Jippu lähtee uuteen kotiinsa ja Melina jää yksin pennuksi. No on Amelie sen jo hyväksynyt ja Riitukin yrittänyt leikkiä sen minkä Miina on antanut luvan.