Terveisiä Lammilta ja flunssasta. Evitan ja Veetin pentue on nyt sitten katsastettu ja hyväksi havaittu. Ihania, reippaita ja varsin tasaisia myös ulkonäöllisesti olivat nämä pennut. Kasvattini Tzini ja Helmi olivat iloinen yllätys, hienoja tyttöjä. iskiakseni helpotti, mutta tilalle tuli flunssa.

Onneksi Lammilla oli taas pitkästä aikaa kaunis ilta istua ulkona ja katsastaa pennut ulkona. Sen jälkeen saunottiin maalaissaunassa ja syötettiin ja lellittiin myös hevosia. Jussi-hevonen teki ihanasti tuttavuutta ja poni, nimeltä Kukka on kuulemma raskaana.

Mitä pentuihin tulee, niin olipa vaikea sanoa, kuka niistä oli niin sanotusti paras. niin  tasaisia ne olivat. Ja onhan niin, että myös tuleva omistaja vaikuttaa siihen, mitä pennusta aikuisena tulee. Yhdet pennunkatsojat siellä olivat ja heidän valintansa saatoin ainakin omasta mielestäni vahvistaa riemumielin. Hieno narttupentu, joka oli paitsi kaunis, myös reipas ja rohkea.

Thealla oli kolme hoitolasta omien kolmen lisäksi, 5 koiraa ja 5 pentua, hevonen ja poni, kani ja kukko ja kanoja ja pari ukkoakin hoidettavana, oma ukko ja kätevä remonttimies, joka on auttanut talon laajennuksessa. Minua siellä pidettiin kuin ”piispaa pappilassa”. Heini oli tehnyt kauniin kynttilälyhdyn minulle lahjaksi, Harri, avomies on aina kohtelias ja seurallinen ja se remonttimies Jussikin oli ystävällinen. Laittoi saunavedet, oli rehellinen ja reilu, totesi ykskantaan, että tv.ssä olit kyllä kauniimpi. vastasin, että totta kai kun istuin ennen ohjelman nauhoitusta tuntitolkulla ensin tukan pesussa ja kampauksessa ja sitten maskissa. Saavat ammattilaiset siellä Helsingin Pasilassa rumasta ankanpoikasestakin paremman näköisen sammakon. vaihtopää tekee ihmeitä.

Kun ajoin Lammille olin tulevassa flunssassa, parin kuukauden pentuvalvonnasta puolikuoliaana, ja sitä paitsi minä olen vanha luuska; kuudenkympin ja kuoleman välissä, tuppasi ex-ukkovainaa aina sanoa. ja sen huomaa.

Mutta ”luuskalla” oli hauskaa, tunsin itseni odotetuksi vieraaksi, mikä on ihana tunne ja oli todella haikeaa lähteä sieltä heti aamusta. Nyt vain sitten odottamaan, että Seita saa pentulaatikon täyteen, mutta myös nauttimaan Melinan pentuajasta.

Melina kasvaa vauhdilla ja on joka paikassa mukana. Tänään vaihdettiin chilipippurin taimille uudet mullat ja pantiin ne isompiin ruukkuihin. Melina toimi puutarhaleikkurina muutamalle taimelle, mutta onneksi niitä riitti. Thealla muuten ovat kaikki taimet isompia ja komeampia kuin minulla. Viherpeukalot ovat kadehdittavia. Sitä paitsi erehdyin taas, kun edellisessä blogissa väitin, että Thea blogini luettuaan soittaa ja haukkuu valehtelijaksi. Ei soittanut. pani viestin,johpon kirjoitti vain, että uskottavuuteni horjuu, kun puhun roskaa. Hittolainen, voitti senkin kisan, niin kuin kisan mistä tahansa lasten, puutarhan ja eläinten ollessa kyseessä. Hienoja ystäviä minulla, pitävät elämässä kiinni.