Oltiin eilen Melinan kanssa pentukerhossa Viksu klinikalla. Sitä ennen oli pentu leikkinyt itsensä melkein puoli tainnoksiin Rollen ja Miinan kanssa meidän pihassa riehumalla. Sitten ajoimme vielä Vammalan keskustaan ja kävimme Silmäasemalla, missä Onni von Sopasen emäntä on töissä. Minna oli lomalla, mutta ihailijoita Melinalla oli varsin monta tätiä sielläkin, samoin kadun toisella puolella postissa. Eivät autot pelottaneet, eivätkä postinkaan tädit.

Pentukerhoon tullessa neito oli jo melkein väsymyksestä puolikuollut, eikä suostunut tutustumaan muihin kerholaisiin aluksi ollenkaan. Velipoika Onnikin sinne tuli, muttei sekään oikein Melinaa kiinnostanut, se nukkui suuren osan ajasta penkillä ja haisteli sieltä menoa ja tohinaa. Vasta kun oltiin jo lähdössä pois, olisivat taistelut Onnin ja parin muun pennun kanssa kiinnostaneet.

Yön se sitten nukkui kuin kuin tukki monta tuntia pidempään kuin tavallisesti.

Olipa ihana nähdä Onnia (Nurejev), se oli edelleen yhtä toimelias kuin täälläkin ja se ehti puolentoista tunnin aikana pentukerhossa ihan joka paikkaan ja ”tappelemaan” kaikkien kanssa. Seuraavalla kerralla ensi viikolla mennään Melinan kanssa sinne hyvin etukäteen päiväunet nukkuneena.

Tänään sitten lähden katsastamaan Thean pentuja, näen siellä myös kasvattini Tzinin (Jean Harlow) ja Helmin (miss Swifty´s) ja Thean hyvin kasvatetut ja hienosti käyttäytyvät lapset. Heinihän oli meidän kanssamme Hollannissa ja ihastutti kauniilla käytöksellään sielläkin kaikki vanhat kasvattajatädit. Thea on sellainen tehopakkaus, joka hoitaa omat lapsensa ja tuttujenkin lapset, koirat, koiranpennut, kanit, kanat, hevoset. ponit ja ukkonsa esimerkillisesti (tämän luettuaan se taas soittaa minulle ja haukkuu minua valehtelijaksi, mutta minkäs teet kun hän sellainen tehopakkaus kuitenkin on). Ja kaiken tämän ”raivostuttavan esimerkillisen toiminnan lisäksi Thealla on uskomaton puutarha, sellainen että hollantilainenkin puutarha expertti sen nähdessään ihastuksesta henkäisi ja kateudesta kalpeni.Seita muuten suostui syömään sitä uutta energiarikasta purkkiruokaa. Sen syötyään se hämmästytti minut ja suostui syömään toisenkin aterian hieman myöhemmin. Olipa pakkaus, se on Royal caninin erikoisruokaa odottaville ja leikkaustoipilaille ja se toimi, suosittelen, vaikken mainostaa haluakaan, minua tuo merkki on auttanut muutamissa muissakin pulmissa.

.