Kiitos kaikille ihanista viesteistä ja tuesta. Anteeksi, etten ole jaksanut ja ehtinyt henkilökohtaisesti vastata. Olemme juuri tulleet keisarinleikkauksesta kotiin ja Seita vielä nukkuu. Pennut opettelevat imemään yksinään, Seita on muutaman kerran jo havahtunut ja nuolaissut muutamaa pentua.

Yöllä sain mielestäni varmuuden siitä, että jokin on hullusti, kun Seita niin monta kertaa pyysi ulos ja yritti kakata, eikä mitään tullut, vaikka miten ponnisti.

Aamulla soitin päivystävälle lääkärille, koska oma lääkärini oli Kuusamossa häissä.. Onneksi löysin päivystävän Vammalasta ihan vajaan kymmenen minuutin matkan päästä ja pääsimme ajoissa keisarinleikkaukseen. Lääkärin mielestä oli viime hetket, jos olisimme olleet vaikka vain tunnin myöhemmin, olisivat ainakin muutamat pennut kuolleet, elleivät peräti kaikki. Ensimmäinen pentu oli juuttunut kanavaan selkä edellä sikiö asentoon ja sulki näin tien muiltakin pelnnuilta, muutamilta oli jo istukka irronnutkin, joten kauaa ne eivät olisi enää kestäneet ja sitten olisi ollut vaarassa jo Seitakin..

Muutaman pennun elvyttäminen kesti aika kauan, mutta nyt ne ovat kaikki kotona ja opettelevat tarmokkaasti imemään nukkuvaa emoaan. Seitakin jo heräilee ja vanhana konkarina osaa heti ruveta nuolemaan pentujaan, toistaiseksi siis kaikki hyvin.

Hätäpäissäni ja huolesta sekaisin laskin eläinlääkärin pöydällä olevan kuusi urosta ja kaksi narttua, ja niinhän se sitten olikin. Poikaporukassa mennään, Seidan ensimmäisessä oli 5 urosta ja yksi narttu eli ujo pikkulikka Ripi, seuraavassa kuusi narttua ja yksi uros, nyt siis ennätys kuusi urosta ja kaksi narttua. Suukkoja saavutuksesta myös isä Nerolle ja sille toisen pentueen ainoalle urokselle Uunolle, joka isä Neron pikkuveljenä Vääksyssä asustaa..

Kuvia laitetaan tulemaan pikapuoliin, vielä on kriittistä aikaa ensin nämä pari ensimmäistä vuorokautta ja sittten kaksi seuraavaa viikkoa, mutta reippaalta porukalta laatikon uudet asukit tuntuvat ja kokoakin oli pienin  painoi vähän yli 250 grammaa ja suurin yli 350 grammaa.