Seita vain kasvattelee vauvojaan. Nyt parina viime päivänä on lämpö heilahdellut siihen malliin, niin kuin edellisissäkin raskauksissa, että pian tapahtuu.

Oltiin Sinisessä unelmassa Riitan ja Jussin luona eilinen päivä ja viime yö. Meillä oli vauvatarpeet mukana, muttei vielä mitään tapahtunut. Siniseen unelmaan oli tilattu puita kuuden motin verran ja ne ajettiin liiteriin. Minusta ei kylläkään ollut yhtään apua, kun melkein hysteerisesti seurasin, missä Seita on ja alkaako se synnyttää. Mitään ei tapahtunut, lämpö hyppäsi 37 ja 38 välillä. Onneksi siellä olivat myös siskotyttö Hanna, miehensä Timpa ja poikansa Janne ja Kaapo Seidan poika ja Kiira Amelien tyttö, joten 11 koiraa yhteensä puuhommissa saa aikaan ainakin melua.

Jannehan on se Melinan kummisetä, joka keksi Nightwish-nimen N pentueeseen, muut emme olisi sitä muistaneet, ja siksi Jannesta tehtiin Melinan kummi. Janne iloitsi hurjana, kun kuuli, ettei Melina lähdekään Kanadaan, vaan jää tänne. Mellu on aina aivan haltioissaan kun Janne tulee ja sitten saa pölyhuisku kyytiä, Janne vetää Melinaa siinä perässään ja molemmilla on hauskaa.

Myös Rolle leikkii Melinan kanssa uupumatta, onhan sekin vasta vuoden ikäinen ja ihan kakara. Ne makaavat maassa, pureskelevat toisiaan suusta ja ”puhuvat hollantia”, siltä se ainakin kuulostaa, molemmat ovat aika äänekkäitä, sanoisin. Rolle varmaan opettaa, onhan se syntynyt Hollannissa, Melina taas on isänsä Elviksen puolelta toisen polven hollantilainen ja äitinsä Miinan puolelta kolmannen polven holllantilainen ja äiti Miinan puolelta tulee myös ripaus ranskalaisuutta neljännen polven kautta. Melinalla siis on kielipäätä geeneissään ja loput tuntuu Rolle sille lattialla maatessa opettavan, senverran mongerrusta se meno on.

Eilen naurettiin maha kippurassa kun sekä Rolle, että Melina ryntäsivät vauhdilla pihalle, eteisessä Melina saikin päähänsä kääntyä keittiöön. Sille käännös kevyenä oli helppo ja kävi ”tsuih vaan” ja vilaus, mutta Rolle jättivauva ei saanutkaan massaansa pysähtymään kun sen kerraan oli vauhtiin kiihdyttänyt, vaan se joutui jatkamaan suoraan pihalle. Siellä se sitten hölmönä katselin, että minne se kirppu hävisi.  

Tänään on  Seidalla 59. vuorokausi, aikaisemmat pentueet ovat tulleet maailmaan kun on siirrytty 60. vuorokauden puolelle, siis vaikkapa ensi yönä, vai? Vielä äsken Seita kuitenkin söi hieman, mutta vatsaansa se on alkanut kyllä tyhjentää käymällä jo useasti kakalla.

Nyt tulimme kaksin tänne Palokalliontielle, jotta sitten kun tapahtuu, saadaan olla rauhassa. Siiri on tosi kiinnostunut pentulaatikosta, välillä ajattelen, että se jo hieman dementoitunut, eikä ihan muista, ovatko vauvat tulossa hänelle vai kenelle. Siirillähän on ollut kahdet pennut, Tuusulassa jo ja viimeisen pentueen aikana tehtiin keisarinleikkaus polttoheikkouden takia ja poistettiin kohtu. Nyt Siirimummu täyttää 11vuotias ja ihan selvästi on hieman pöhkö, ei muista onko syöty vaiko ei, Melinaa kohtaan se on hurjan kiltti, vaikka huutaakin kurkku suorana kun Melina nuolee sen partaa, mutta tykkää siitä silti. Melina on vieraillut laatikossa ja haistellut sitä tarkkaan, vaikka se onkin perusteellisesti pesty hänen pentueensa lähdettyä.

Jos ensi yönä jotain tapahtuu, yritän laittaa tänne viestiä, tosin nyt olen yksin, joten puuhaa sitten riittää, jos synnytys alkaa. On se aina yhtä jännittävää ja joka synnytys erilainen.