Nyt on taas takana rauhallinen yö. Tyhmä kasvattaja ei heti tajunnut, miksi jengi elämöi. Ne tahtoivat tilaa liikkua ja leikkiä, Nyt on laatikko laajennettu, seinät on levitetty ja sinne on nostettu iso häkki, jossa voi nukkua. Viime yönä sitten nukuttiin porukalla koko sakki ihan melkein kellon ympäri, välillä syötiin ja taas nukuttiin.

Tänään sataa tosi rankasti, joten vauvoja ei tänään voi laittaa ulos, keittiö saa toimia ulkoilutilana ja kyllä ne innoissaan juoksevatkin siellä. Rolle ja Melina ja koko Sinisen Unelman muukin sakki on täällä. Melina opettelee leikkimään itseään pienemmän kanssa, seisoo laatikon reunalla ja pureskelee lempeästi pikkupentuja kuonoon. Rollehan on aina sen taidon osannut, se on tosi lempeä. Melinalla on vielä kauhukokemuksena se kun se meni laatikkoon ja koko kahdeksikko alkoi etsiä maitoa sen pikkuisen masun alta.

Seita istuu laatikon vierellä ja vahtii, Melinan se kumma kyllä antaa leikkiä laidan yli vauvojen kanssa, mutta Rollea se vahtii. Ei taida oikein uskoa, eikä muistaa viime kesältä, miten lempeä jättiläinen Rolle Amelien pentujen kanssa oli. No kohta se on suorastaan kiitollinen jokaisesta leikittäjästä.

Viikonloppuna sitten täyttyy se ensimmäinen pentujen lunastusaika ja totta tosiaan, kyllä ne jo uusia kokemuksia tarvitsevatkin.