Aikaa on kulunut taas muutama päivä. Tuntuu kuitenkin, että vieläkin kauemmin. Melina on saanut meistä kaikista tietynlaisen selkävoiton. Sitä eivät mitkään uudetkaan aidat pidätelleet, vaan se oli aina kauempana metsässä ja kaikki aidat vahvistuksesta huolimatta nurin. Satuimme näkemään, miten se vauhdilla hyppäsi aidan päälle ja käveli kuin agilitykoira keinulaudalla, kunnes aita oli yläpäästäkin maassa ja Melina vapaudessa.  Jos aita oli vahvistettu, eikä se päässyt aitaa kaatamalla yli, se kaivoi itsensä hetkessä aidan alta.

Niinpä se nyt on ainakin toistaiseksi Sinisessä Unelmassa, vaikka on se sielläkin kertaalleen mennyt aidan alta toiselle puolelle, mutta se kohta oli melko helppo korjata. Niinpä se nyt sitten on äitinsä hoivissa ja Oodi täällä omansa vahdittavana. No ne kuitenkin näkevät päivittäin ja saavat leikkiä. Nyt kun Melina on poissa, leikkii Seita enemmän oodin kanssa ja nerokin on jo juossut sen kanssa pellolla. Sitä on kyllä ikävä, mutta turvallisuuden takia sen on parempi olla nyt siellä. Se pääsee myös joka päivä remmilenkille ja näkee liikennettä ja elämää, tosin se oppii Rollelta pahoja tapoja mm haukkumisen ja hihnassa vetämisen. Hyvin se siellä viihtyy kuitenkin ja minulla on enemmän aikaa olla oodin kanssa. Meillä alkoi pentukoulukin, ensimmäinen kerta oli Oodille pieni järkytys, niin paljon villejä koiria samassa pienessä huoneessa, mutta hyvää se tekee kaksikuukautiselle.

Vaalitouhutkin senkun kiihtyvät, olemme jakaneet postilaatikkoihin mainoslehtistämme, olleet kassitalkoisssa, painettiin ekokasseihin oman nettisivumme osoite ja liimattiin vaalijulisteita, jotka

nyt ovat jo kaduilla Vammalassa ja täällä Äetsässä ihan itse vietyinä ja liisteröityinä.

Kamalaa katsella omaa naamaansa kadun varressa, kun aikaisemmin on voinut reippaasti kritisoida muiden naamoja, niin nyt on pakko katsella omaansa kaikkine silmäpusseineen ja kaksoisleukoineen. Muutama viikko vielä rutistusta ja sitten vaalit ovat ohi, en nimittäin usko meneväni läpi, täällä maaseudulla meitä vihreitä vähän vierastetaan ja liian helposti yhdistetään mm kettutyttöihin ja muihin viherpipertäjiin.  Jatkan huomenna kuulumisilla.