Pentulaatikossa on rauhallista. Miina ja pennut ovat jo luoneet oman rutiininsa ja pennut uskaltautuvat jo nukkumaan yksittäinkin. Tähän saakka ne ovat nukkuneet yhdessä klimpissä äitinsä jalkojen välissä. Arvaa sen, miten kuuma Miinalla on kun seitsemän pikkupatteria hohkaa lämpöä äitiinsä, niiden ruumiinlämpö kun on yli 38 astetta.

Pentueen isä Sir Rolle vieraili tänäänkin vauvansa laskemassa. Kun se viime käynnillä pani oman märän puumerkkinsä keittiön kaapin kulmaan, niin nyt se nosti koipeaan ulkona jokaiseen mahdolliseen ja mahdottomaan paikkaan, niiin että nyt on joka kulmassa Rollen kuittaus. Muuten sir oli kovin tyytyväinen vauvoihinsa, seisoi aidan takana ja taatusti tunnisti omansa sieltä. Monelle niistä tulee samanlainen valkoinen karvapilvi otsaan ja silmien päälle kuin Melinalla ja Rollella. Se näyttää hauskalta mustan pään keskellä ja elävöittää ilmettä. Miinallakin on tuo sama tähtikuvio silmillä, sillä vain väri on tan, eli kellanruskea. Muutaman pojan pää näyttää myös hieman ruskealta jo nyt, saattaa olla että sen musta väri kasvaessa muuttuu harmaaksi. Muuten nämä jukolan Jussit ovat kauttaaltaan musta-valkoisia tai musta-harmaita, kenestäkään ei taida tulla siniharmaata, mutta ovathan isä ja äiti ja isoisä mustavalkoisia, isoäidit ovat mustia ja Hollannijn isoisä mustavalkoinen, joten siniharmaata sieltä tuskin tuleekaan. On niitä ihana katsella kun ne nukkuvat pikkukuonot vielä osittain vaaleanpunaisina kuin poikkupossuilla. Pigmentin hidas tuleminen on yleensä merkki mustavalkoisesta väristä. Siniharmaat vauvat saavat heti musta kirsun ja jalat harmaiksi kuin olisivat tuhkassa kävelleet, näiden possuressujen varpaat ovat vielä hurmaavan vaaleanpunaiset.

Melina oli taas mustasukkainen. Kun Rolle katseli vauvojaan, meni Mellu Rolle ja aidan väliin tyyliin, että huomaa mut. Niin se tekee Sinisessa Unelmassakin, jos Rollea tai jotakuta muuta halitaan, se tulee salamana väliin. On se toiminut hyvänä jekkunakin, kun ollaan harjattu Rollea ja kehuttu sitä, tulee Melina heti siihen väliin, eikä sitten onneksi kehtaa heti lähteä pois, vaan seisoo kammattavana jonkin aikaa. Usein se ei nimittäin suostu kammattavaksi. Tämä ylenpalttinen muiden kehuminen on toiminut ja nyt kun sen turkki alkaa tulla aikuisen turkiksi, se antaa jo vapaaehtoisestikin kammata itseään. Oodihan olisi kammattavana vaikka monta kertaa päivässä ja olen saanut kuulla samaa sen veljistä myös. Rolle pitää myös kampaamisesta, viime näyttelyssä tuomarikin ihan kehui sen hyvin hoidettua turkkia. Vaikkei sitä kyllä voi suurin surminkaan väittää, että olisi hyvin ja huolellisesti hoidettu oikein ketään muita kuin Seitaa ja Oodia, ne kun molemmat seisoisivat kammattavina ja huomion keskipisteessä miten kauan tahansa.

Veljessarja on nyt 4 päivää vanhoja ja jokaisen paino on noussut, ne nukkuvat jo pitkiä aikoja ja vanha kikkani lämpöpullot pentulaatikossa vapauttavat Miinan välillä tulemaan vilvoittelemaan. Yhden lämpöpullon päällinen on keltainen kananpoika, yksi on luppakorvainen koira ja kolmas on Karhuherra Paddington. Ne ovat tosi suosittuja nukkumapaikkoja koko laatikossa oleskelun ajankin. Nyt vain tarkkaillaan, tutustutaan ja ennen kaikkea opettelen tunnistamaan ne. Ihan kauhulla ajattelen, että ne pitää tunnistusmerkitä mikrosirulla ennen rekisteröintiä. Miten ihmeessä saan oikean sirun menemään oikeaan rekisterikirjaan ja oikealle koiralle, niin samannäköisiä ja kaikki ainakin vielä mustavalkoisia ne ovat, vain muutama selvästi eroaa kuvioinen, mutta kun nekin muuttuvat koiran kasvaessa.

Oodi tuli juuri leikkimästä Sinisestä Unelmasta, Melina kun ei voi jäädä tänne leikkimään ilman hihnaa ja tarkkaa silmälläpitoa. Ihmekaksoset Oodi ja Melina suorittavat heti häviämistempun kun silmä välttää, vaikka täälläkin on aita koko tontin ympärillä. Hupsista vaan, ne työntävät kuono sopivaan rakiin ja ryömivät alta tai Melina hyppää aidan päälle, rynkyttää ja viimein onnistuu kaatamaan aitaa sen verran, että kävelevät sen yli, myöskään portit eivät tätä tehokaksikkoa pidättele. Yksikseen oodi ei häviä, mutta Melinan kanssa ne ovat niin rohkeita häviämään vaikka kuinka kauas. No Oodi käy Sinisessä muutamana päivänä päiväkerhossa ja on tosi väsynyt sen jälkeen. Nytkin se ryömi sängyn alle ja nukahti heti.